För jag ska ta examen

För ett par helger sedan lämnade jag Berlin för några dagar. Jag åkte hem till Katrineholm, med min fina prickiga kjol och kameran i packningen. Min barndomsvän skulle gifta sig och jag skulle vara fotograf. Jag har ingen bild på mig från tillfället, men det blir väl kanske så när man själv är den som håller i kameran.
 
Sneak peak från bröllopet. Kärlek ♥
 
Nu är jag tillbaka i Sverige, två veckor senare. Jag ska ta examen och träffa spanjoren. Två saker som båda känns väldigt avlägsna och otroliga (men kul). Imorgon åker jag till Växjö, och på tisdag ska jag hålla min allra sista presentation på universitetet. På onsdag är jag ingen student längre. Och kanske, kanske har jag en arbetsintervju i veckan. Knäppt att vara vuxen!
 
 
| | 5 kommentarer |

Elefanten, den drar en stock

Under min korta helg i Sverige, ni vet, så hann jag med att titta på vilda djur i bur. Jag fick nämligen följa med min lillasyster ♥ på jobbet. Och är inte att hänga med djur ett fantastiskt bra jobb? På morgonen gick vi rundan, det vill säga, innan alla vanliga besökare kom gick vi runt hela parken när djuren var på sitt dagspiggaste humör. Vi köpte sockrade munkar och åt pappas pannkakor till lunch. En så himla fin dag med en av mina favoritpersoner.
 
Vi sa hej till björnen som såg så nöjd ut i morgonljuset.
 
Och syrrans bästa djur; järven som skuttar så glatt när en går förbi.
 
Killingar i träd ♥ Klart att en person med 24 års livserfarenhet vill klappa getbebisar!
 
De röda pandorna lekte i träden.
 
Två sekunder tidigare var det riktigt drama i tigerburen. Så. Himla. Pokerfejs.
 
Elefantbebisen som plaskade runt i vattnet och badade med sin mamma! Så söt!
 
Lillasyster spanar på surikater innan elefantshowen.
 
Elefantshowen. "Vad gör elefanten då?" - "Den drar en stock, typ." Och det gjorde den med bravur!
 
Ugglan Pontus ska precis flyga iväg!
 
Syrrans favoritfågel Hop.
 
Kalasfin söndag, trots ömma fötter efter en dag i gummistövlar, ösregn och Sverige-kyla. Nästan så att jag vill flytta hem igen.
 
| Sverige, djurpark, maj | | 3 kommentarer |

Yeah, let's have our picture taken!

 
Jag är så himla nöjd idag. Är inne på min tredje ledig dag, har äntligen rett ut saker i mitt "professionella" liv, och sätesmusklerna ömmar efter en hurtig söndag. I fredags på väg till ett välgörenhetsevent (Little Dudes, samlar in pengar till svältande barn och stöttar organisationer mot utrotning av djur) knäpptes den här bilden i ett fotobås på en fejkstrand. Att gå på sand i vita gympaskor har aldrig varit så skönt.
 
Kulturkarnevalen i Berlin nådde sitt slut igår. Vi hann med att se de fyra sista karnevaltågen, äta superstark vietnamesisk mat och omfamna försommarens varma sol i en grön park.
 
Nu är det klart att jag åker hem till Sverige i mitten på juli. Med så lite tid kvar kommer resterande helger vara fullspäckade av alla saker jag vill hitta på innan jag lämnar Berlin.
 
Berlin är en fest
 
 
Berlin | Berlin, Kreuzberg, Tyskland | | 2 kommentarer |
Upp