Ett skepp kommer lastat med kontorsmaterial

Med håret på ända och en ganska nyvaken uppsyn svarade jag i vår porttelefon igår förmiddag. Det var posten som kom med ett paket. Den buttra postdamen förstod genast, antagligen på mitt namn, att jag inte var spansk och bad mig skriva under och plita ner mitt passnummer, i stället för det vanliga spanska "personnumret" och vi sa artigt hej då.
 
Paketet kom ända från Storbritannien och innehöll nytt fint kontorsmaterial som jag beställt + ett par hemligheter till Spanjorens stundande födelsdag. Tänker att jag kan bli mer motiverad att söka roliga jobb och planera bloggandet bättre med snygga hjälpmedel.
 
I paketet fanns bland annat den här fantastiskt fina kalendern, som är det andra jag äger. Handgjord i Italien, omslag i läder, återanvänt papper fritt från syra. Så lyxig men kostade bara £8!
 
I paketet fanns också pennor i retrofärger och dessa gulliga bokmärken med djur. Kaninen har redan fått hoppa in i poketboken jag läser just nu.
 
10 rullar washitejp och en magnet i läder som håller hörlurarna trasselfria och som pryds av en tjusig fras är också nykomlingar i ordningen och reda-familjen här hemma. Allt kommer från The Journal Shop.
 
Dagar | | 5 kommentarer |
Upp