Fram med hösten!

 
Hejsan hoppsan! Tog en veckas semester förra helgen. Vi har bott i Andrés hus i Malaga med hans familj och varit på stranden alla dagar utom en, då vi istället gjorde en utflykt till Gibraltar och Tarifa. Tarifa är ett surfparadis och Spaniens sydligaste udde, och det var ungefär allt som var speciellt med den platsen. Gibraltar är en annan sak, med sin engelska atmosfär, apor och folk som blandar spanska och engelska hejvilt. Vi såg inga apor den här gången, men de har jag ju sett förut. Fint att vara hemma i Sevilla igen, trots värmen. Nu är jag redo för rutiner och andra klyschiga saker som hösten för med sig.
 
Har ni kommit igång med vardagen igen?
 
Dagar, Spanien | |
#1 - - Emma, Sol som sol?:

Nä, det är segstartat. Men om en vecka börjar skolan igen så då är det liksom inget val, då är det vardag.

Fick ni plats på stranden? Här är det liksom knökfullt, i alla fall på helgerna!

Svar: Skönt med segstart ändå. I Torremolinos brukar det inte vara allt för knökat, inte ens på helgerna. Var badar ni?
dearsally

#2 - - Emma, Sol som sol?:

Vi har försökt oss på nere i Arroyo men det har varit så fullt så vi har åkt till vår gamla strand Carvajal. Den ligger i gränsen av Benalmádena och Fuengirola.

Svar: Ah ok. Där vi brukar vara är det rätt ok. Dessutom rätt lätt med parkering. Antingen har man tur och kan parkera gratis eller så kan man parkera på en av parkeringarna som finns för 1 euro. Man har sitt eget utrymme och slipper ligga packade som sardiner. I Barcelona var det fruktansvärt. Fanns inte en meter mellan oss och främlingar.
dearsally

Upp