Helg och förkyld

 
Den här helgen hade vi planer på att åka till Solkusten och stranden, men jag blev sjuk i torsdags. Förkyld. Riktigt tråkigt har det varit och jag var knappt utanför lägenheten. Blir alla lärare sjuka ofta? Kanske måste kroppen vänja sig vid spanska bakterier. Den här veckan fortsätter jag jobba mycket, men tänk att snart är det sommarlov! Jag har inte haft en riktigt sommarlov på flera år, men i år! Äntligen! Och det bästa av allt är att jag den här sommaren inte behöver flytta någonstans, vilket annars varit lite av en tradition. Hursomhelst gör det inte så mycket att det här helgen var (fruktansvärt) händelselös. Förra helgen i Barcelona var så himla bra och i veckan kommer bilder. Håll utkik!
 
 
Dagar | |
#1 - - Michaela:

Krya på dig vännen! Och ja, lärare har en tendens att bli sjuka rätt ofta :/ Kram

Svar: Tack snälla! Ändå bostar jag med C-vitamin nästan varje dag... Kanske bygger vi upp ett bra immunförsvar i alla fall.
dearsally

#2 - - Emma, Sol som sol?:

Jag tror det där är väldigt olika. Sonen hade en period då när han började på dagis när han var sjuk varannan vecka. Det blir väl liknande för en vuxen. Barnbaciller! Hua!

Krya på dig och vi ser fram emot avrapportering av Barcelona-trippen.

(Idag har jag gjort salmorejo à la mig, jag har så attans svårt att följa recept. Får äta av den imorgon, i dag bidde det annat till middag.

Svar: Konstigt nog blir jag alltid sjuk när vi har prov och omdömen att skriva. Kanske beror det på stress och barnbaciller ;)
Åh, vad gott med salmorejo!
dearsally

Upp