Barcelona - pt. 3

Såhär i början på juni har den riktiga hettan kommit till Sevilla. Det börjar bli svårt att sova på nätterna och tröttheten sveper över en på eftermiddagen. Vad passar då bättre än att kika på några bilder från svala Barcelona där jag var för några veckor sedan. Häng med, vettja!
 
Den här dagen handlade mest om att känna in staden. Har man bara några dagar på en ny plats tycker jag att det är bättre att lägga tiden på att strosa och ta in atmosfären än att gå på instängda museum. Här var vi på ett fint torg och letade lunch. Andrés med Kånken på ryggen och Josefine i mitten.
 
Vi drog oss ner mot havet, kikade i marknadsstånd och kände oss allmänt turistiga bland alla andra besökare. Det fanns en del gatuunderhållare också, som den här mannen som blåste såpbubblor. 
 
Playan var fullproppade av blekfisar som oss. Vi hittade i alla fall en liten plätt med rum för fyra handdukar. Maria premiärdoppade sig i havet, och resten av dagen åt vi glass, strosade lite mer och carpade diem.
 
Det här är del tre i Barcelonaresan. Del ett och två hittar du här:
 
Spanien | Barcelona, Spanien | |
#1 - - FREEDOMtravel:

Riktig sommar ser det ut att vara! Det var det iofs häromdan i Stockholm också, men sen blev det kallt igen... så som det är i Sverige ;)

Svar: Typiskt Sverigeväder. Jo, det var som en riktigt fin sommardag med svala vindar :)
dearsally

Upp