Så vill jag forma mitt 2017 - one little word

 
Inspirerad av Sandra och Maria har jag bestämt att låta konceptet "- one little word" vara i fokus under mitt 2017. För er som inte har hört talas om detta tidigare handlar det alltså om ett ord man väljer med omsorg som ska prägla ens kommande år. Det är inte ett nyårslöfte utan mer som en ambition. Mitt ord för 2017 är välmående.
 
För mig handlar välmående främst om mental hälsa och såklart är det något som alltid bör prioriteras, men ibland kan det hamna i skymundan utan att man ens märker något. Till exempel när man har ett jobb man inte trivs med, rutiner som inte fungerar eller kanske när man är i ett förhållande som tynger ner istället för att lyfta en.
 
Förra året gjorde jag en del förändringar i min tillvaro för mitt eget välmåendes skull. Jag slutade på en arbetsplats full av negativ energi, läste unversitetskurser på distans och gick på mängder av soliga powerwalks. Jag som inte tränat på ett år skaffade mig ett träningskort och började komma i rutin igen.
 
I år vill jag fortsätta hålla fast vid den positiva energi som gör mina dagar lite bättre, i privatlivet och arbetslivet, i relationer och hur jag planerar min fritid. Jag tänker börja en kurs i spanska, fortsätta utveckla min kreativa sida och söka vidare efter nya utmaningar. Jag vill satsa mer på bloggen och låta den nå sin maximala potential, och fota mer. Kanske gå en kurs. Fortsätta äta mat jag mår bra av och spendera mindre tid på sociala medier.
 
Hur tänker ni kring ert 2017?
 
Dagar | bo i spanien, one little word, välmående | | 8 kommentarer |
Upp